zoom_in

Biblioraft A4, ARO, PP, 75 mm, Negru

15,50 lei
Fara TVA

Biblioraftul ARO este un organizator practic si durabil pentru documentele si hartile tale. Culoarea neagra eleganta se potriveste cu orice design de birou si este construit pentru a rezista la uzura zilnica. Cu o capacitate de 75mm, acest biblioraft A4 este plastifiat in exterior cu polipropilena si poate stoca pana la 500 de coli si este ideal pentru utilizare acasa sau la birou.

Cantitate
check Disponibil

Biblioraftul ARO este o solutie practica si eficienta de organizare a documentelor si hartiilor tale. Fabricat dintr-un carton de calitate superioara, plastifiat in exterior cu polipropilena, cu grosimea de 2.5 mm, este durabil si rezistent la uzura. Designul clasic si elegant, de culoare neagra, se integreaza cu usurinta in orice decor de birou.

Acest biblioraft are o capacitate de 75mm, ceea ce inseamna ca poate stoca pana la 500 de coli de hartie A4. Prin urmare, este ideal pentru organizarea si pastrarea documentelor importante, cum ar fi contracte, facturi sau fisiere. Pentru a usura accesul la documente, biblioraftul are un mecanism de prindere cu inele de calitate superioara.

Datorita dimensiunilor sale, Biblioraftul ARO este potrivit pentru utilizarea acasa sau la birou. Este usor de manevrat si poate fi asezat pe rafturi, dulapuri sau birouri fara a ocupa prea mult spatiu.

Biblioraftul ARO A4, cu o capacitate de 75 mm si culoare neagra, este o alegere excelenta pentru organizarea documentelor si hartiilor tale, indiferent daca lucrezi acasa sau la birou.

KMTRY209868

Fisa produs

Culoare
Negru
Latime cotor
75 mm
Material
PP

Detalii specifice

8 alte produse in categorie