zoom_in

Biblioraft A4, ARO, PP, 75 mm, Rosu

15,50 lei
Fara TVA

Biblioraftul ARO A4, PP, 75 mm, Rosu este un instrument util de organizare a documentelor si hartiilor tale, fabricat dintr-un carton durabil, plastifiat in exterior cu polipropilena, rezistent la uzura si durabil. Acest biblioraft are o grosimea cotorului de 75 mm si este disponibil in culoarea rosie vibranta.

Cantitate
check Disponibil

Biblioraftul ARO A4, PP, 75 mm, Rosu este un instrument de organizare practic si durabil pentru documente si hartii. Fabricat din carton durabil, plastifiat in exterior cu polipropilena, acesta ofera o rezistenta ridicata la uzura si o durabilitate excelenta. Biblioraftul are o cotorul de 75mm, ceea ce inseamna ca poate stoca pana la 500 de coli A4.

Cu designul sau modern si culoarea rosie vibranta, acest biblioraft poate fi folosit nu numai ca un instrument de organizare, ci si ca un element decorativ pentru biroul tau. Mecanismul de prindere cu inele este usor de utilizat si asigura o fixare ferma a documentelor. De asemenea, este usor de manevrat si poate fi asezat pe rafturi sau dulapuri fara a ocupa prea mult spatiu.

Biblioraftul ARO PP este potrivit pentru utilizarea acasa sau la birou, fiind un instrument excelent pentru organizarea si arhivarea documentelor importante. Capacitatea sa mare si durabilitatea il fac potrivit pentru utilizarea zilnica si pentru depozitarea documentelor pe termen lung.

Biblioraftul ARO A4, PP, Rosu, cu cotorul de 75 mm si culoarea rosie vibranta, este un instrument practic si modern pentru organizarea documentelor si hartilor, fiind o alegere excelenta pentru utilizarea acasa sau la birou.

KMTRY209870

Fisa produs

Culoare
Rosu
Latime cotor
75 mm
Material
PP

Detalii specifice

8 alte produse in categorie