zoom_in

Camera de supraveghere inteligenta PNI, 2 MP

385,00 lei
Fara TVA

Camera de supraveghere video PNI-IP52 2MP inregistreaza in format Full HD 1080P si se poate conecta la wireless, fiind controlabila prin internet, se poate folosi la exterior si interior, este prevazuta cu slot microSD si mod noapte.

Cantitate
check Disponibil

Camera de supraveghere video PNI-IP52 2MP inregistreaza in format Full HD 1080P si se poate conecta la wireless, fiind controlabila prin internet, se poate folosi la exterior si interior, este prevazuta cu slot microSD si mod noapte.

Control de la distanta prin telefon sau PC

Camera IP52 este compatibila cu aplicatia CamHi (Android / iOS) si cu aplicatia HiP2P (Windows). De asemenea, pe baza IP-ului camerei, puteti accesa camera prin Internet Explorer. Toate metodele de control de la distanta permit vizualizarea in timp real a imaginilor, preluarea de capturi, pornirea si oprirea manuala a inregistrarii si efectuarea de setari de retea, video sau audio.

Imagini cu o claritate deosebita si compresie video H.264 ce creste eficienta de stocare. Configurare usoara prin scanarea codului QR de pe eticheta sau prin introducerea manuala a UID-ului camerei. Conexiune wireless pentru un confort suplimentar.

Comunicare bidirectionala. Microfon si difuzor integrat

Microfonul si difuzorul integrat va permit sa comunicati de la distanta cu vizitatorul sau sa alungati intrusii. De asemenea, inregistrarile vor avea si video si audio.

Camera poate salva inregitrarile local pe un card micro SD, cu capacitate maxima de 128GB. Conectat la un NVR compatibil (de exemplu PNI IP516 sau PNI AHD808) inregistrarile pot fi salvate pe un hard disk cu capacitate mai mare. In cazul instalarii in camera a unui card micro SD cu capacitate redusa, recomandam activarea inregistrarii doar la detectie miscare.

In cazul declansarii alarmei cauzata de detectia miscarii, camera va poate avertiza in diferite moduri: primiti notificare in aplicatia de pe telefonul mobil, puteti seta trimiterea inregistrarii pe un server prin FTP, la o adresa de email sau salvarea ei pe cardul SD introdus in camera.

Specificatii tehnice

Brand : PNI

Aplicatie necesara : CamHi (Android / iOS) si HiP2P (Windows)

Culoare : alb

Alimentare : 12V / 2A

Difuzor : Da

Wireless : Da

Slot card : Da

Capacitate stocare : max. 128Gb

Iluminare infrarosu : 36LED

Distanta IR : pana la 30 m

Detectie de miscare : Da

Unghi de vizualizare (°) : 80 grade

Ethernet : Da

Rezolutie senzor : 2MP

Cadre pe secunda (FPS) : 30

Compresie audio : G.711

Conexiune peer2peer : Da

Dimensiuni (mm) : 192 x 70 x 70 mm

Grad de protectie : IP66

Greutate (g) : 340 g

Setul contine:

camera, alimentator, antena wireless, cablu ethernet, CD cu software, manual de utilizare

KDMY1057854

Detalii specifice