Transport & Returnare

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 250 RON .

Dupa expedierea produselor vei primii pe email urmatoarele informatii:
- numarul de identificare al coletului
- numele curierului cu care a fost trimis 

In localitatile din Romania unde exista sedii ale firmelor de curierat, coletul poate ajunge cu o intarziere de 1-3 zile din momentul expedierii. 

In cazul platilor prin virament bancar, livrarea decurge din momentul confirmarii in contul KDY Computers a platii contravalorii facturii proforme.

Pentru produsele care se intorc in service in perioada de garantie datorita unor probleme legate de transport, costul returnarii este suportat de catre KDY Computers.Expedierea produselor comandate si care nu se afla pe stoc la momentul procesarii comenzii

Sistemul de comanda in acest caz implica urmatorii pasi: trimiterea comenzii, acceptarea termenilor si conditiilor, plata avansului de 30% sau a sumei integrale dupa caz, efectuarea comenzii la furnizori pentru produsul / produsele si componentele comandate. Livrarea produselor poate dura intre minim 14 zile si maxim 3 luni de la momentul efectuarii platii.

Returnare:
Companiile, persoanele fizice autorizate, intreprinderile individuale, in considerarea avantajelor dobandite in calitate de clienti KDY Computers (produse achizitionate in sistem discount, transport gratuit, discounturi mari de 35%-60% fata de un produs nou, livrare rapida cu prioritate, super garantie), este posibila doar inlocuirea produselor care nu corespund cerintelor si care au fost returnate catre KDY Computers, insa nu este posibila si returnarea de catre KDY Computers a sumelor de bani platite de catre acestia. Termenul de returnare este de 30 de zile si decurge de la data facturii fiscale.

Returnarea produsului se va efectua pe cheltuiala clientului.

Marfa returnata trebuie sa fie completa, neafectata fizic sau cosmetic, insotita de factura originala.

O exceptie de la aceasta regula o reprezinta produsele care sunt returnate din cauze legate de transport. Pentru acestea KDY Computers ofera transport GRATUIT si inlocuirea produsului doar daca s-a completat un proces verbal cu agentul de la curier in momentul preluarii coletului sau daca s-a specificat pe awb la observatii faptul ca amabalajul este deteriorat.