zoom_in

Hartie XEROX Performer, A4, 80 g/mp, 500 coli/top

37,50 lei
Fara TVA

Hartia XEROX Performer este ideala pentru printare de calitate la un pret accesibil. Format A4, gramaj 80 g/mp si ambalare de 500 coli/top, este potrivita pentru utilizare in imprimante, copiatoare sau faxuri.

Cantitate
check Disponibil

Alegeti hartia Xerox Performer A4 pentru printurile zilnice! Vine ambalata la top de 500 de coli de 80  g/mp. Poate fi utilizata cu succes in imprimante inkjet, laser sau copiatoare. Comandati rapid hartie Xerox Performer A4!

Caracteristici hartie XEROX Performer, A4, 80 g/mp

Format: A4

Dimensiune: 210 x297mm

Culoare: alb

Aplicatii: coli cu antet, scrisori, oferte, aplicatii zilnice interne şi externe, trimise prin posta sau fax

Ambalaj: top (500 coli)

Grad de alb (clasa de luminozitate)*: clasa C conform C.I.E. (Comisia Internationala de Iluminare)

Greutate: 80g/mp

Hartie alba pentru birou; deosebit de performanta, atat pentru imprimantele cu jet de cerneala sau laser, dar si pentru copiatoare. Taiata precis, este permanent imbunatatita pentru a proteja echipamentul lasand mai putin praf de hartie.

*O hartie cu luminozitate mica ofera un contrast mai mic intre hartie si cerneala. Nuantele de alb nu vor fi atat de albe, iar cele de negru nu vor fi la fel de intense. Cu cat o hartie este mai alba, cu atat contrastul este mai puternic. Luminozitatea hartiei este masurata pe o scala de la 1 la 100, iar in domeniul comercial se gaseste hartie de la 80 pana la 100 sau chiar mai mult in cazurile in care producatorii aleg sa isi imbunatateasca nivelul de alb. Conform Comisiei Internationale de Iluminare, hartia face parte din clasa A, B (B+), C.

KODY207111419

Fisa produs

Gramaj
80 g/mp
Ambalare
500 coli/top
Format hartie
A4
Clasa hartie
C

Detalii specifice

10 alte produse in categorie