zoom_in

Set de birou lux din lemn FORPUS, 8 piese - visiniu

510,00 lei
Fara TVA

Set de birou lux din lemn FORPUS, 8 piese, visiniu. Design clasic si elegant, cu calitate superioara a lemnului, pentru a adauga o nota de rafinament biroului dumneavoastra.

Cantitate
check Disponibil

Eleganta si stil la birou acum cu un set 8 piese! Setul cuprinde cele mai importante accesorii: 2 tavite pentru documente, suport pentru cuburi de hartie, deschizator de plicuri, suport pentru 2 pixuri, suport pentru instrumente de scris, suport pentru carti de vizita, suport pentru notite si o mapa de birou. Vin confectionate din lemn cu accesorii metalice.

Acest set de birou lux din lemn FORPUS este alcatuit din 8 piese de culoare visinie si va adauga o nota eleganta si rafinata biroului dumneavoastra. Setul contine un suport pentru documente, un suport pentru scrisori, un suport pentru creioane, un suport pentru carti de vizita, o tava pentru hartie, un organizer pentru birou, un suport pentru telefon si un suport pentru ceas. Designul clasic si calitatea superioara a lemnului fac din acest set de birou o alegere perfecta pentru orice birou.

Setul de birou contine 8 elemente: set compus din 2 tavite pentru documente, suport pentru cuburi de hartie, deschizator de plicuri, suport pentru 2 pixuri, suport pentru instrumente de scris, suport pentru carti de vizita, suport pentru notite si o mapa de birou. Mapa este realizata din material plastic flexibil, negru (grosime 2 mm), neted, cu laturile scurte incadrate in lemn (grosime 8-9 mm). Pe o parte materialul este texturat. Grosime mapa: 8-9 mm (partea acoperita cu lemn) si 2 mm (partea din plastic) Dimensiuni mapa de birou: 66x42 cm Culoare: visiniu Greutate: 2.68 kg

FORPUS
KODY308121024

Fisa produs

Material set
Lemn
Numar piese set
8 piese

Detalii specifice

4 alte produse in categorie