zoom_in

Licenta Electronica Microsoft Windows Server 2019 Standard

1.850,00 lei
Fara TVA

Microsoft Windows Server 2019 Standard, RETAIL, 32/64 bit, Toate limbile, Licenta Electronica

Cantitate
check Disponibil

Acest produs poate fi utilizat atat de PERSOANE FIZICE cat si de PERSOANE JURIDICE sau REVANZARE!

Se ofera FACTURA FISCALA conform legii.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 STANDARD, RETAIL, 32/64 BIT, TOATE LIMBILE, LICENTA ELECTRONICA

- Garantie 12 luni

- Valabilitate pe viata

- Retail (varianta comerciala)

- Activarea se poate face oricand

- Fara restrictii

- Activare pe software original Microsoft

- Descarcare de pe pagina oficiala Microsoft

Noua editie Windows Server 2019 Standard reprezinta versiunea imbunatatita a popularului sistem de operare Windows Server 2016. Aceasta este adecvata pentru majoritatea scenariilor de infrastructura, precum si pentru sarcini de lucru precum Microsoft SQL Server sau Microsoft SharePoint. Suplimentar fata de standardele de siguranta ale Windows Server 2016 sunt disponibile functii eficiente de protectie impotriva amenintarilor. Astfel, masinile virtuale (VMs) au fost imbunatatite pentru protejarea aplicatiilor sensibile. In prezent sunt acceptate si masinile virtuale Linux. In plus, administratorii pot cripta intr-un mod simplu segmente de retea intre servere. Un element de noutate este reprezentat de introducerea Protectiei avansate Windows Defender impotriva amenintarilor (ATP). In Windows Server 2019 Standard, aceasta ofera o protectie preventiva fata de atacuri si exploatarile zero-day. Aceasta permite, de asemenea, administrarea centrala a intregului ciclu de siguranta. 

Instrument puternic de administrare a serverelor

Versiunea 2019 a Windows Server face posibile scenariile de cloud hibrid. La baza acestora se afla Project Honolulu introdus in 2017. Mediile de server Windows preexistente pot fi conectate cu usurinta cu noile servicii cloud. Astfel, utilizatorul poate integra fara probleme Backup Azure, Recuperarea dupa dezastru, Azure File Sync si alte servicii Microsoft in infrastructurile si aplicatiile existente. Software-ul „Project Honolulu” a fost introdus oficial simultan cu lansarea editiei Windows Server 2019. Acest instrument de administrare a serverelor este o interfata centrala de administrare a serverelor care functioneaza cu sau fara GUI, in Windows 2019, 2016 sau 2012 R2. Activitatile tipice precum monitorizarea performantei sau configurarea serverului sunt mai simple, deoarece acestea sunt altfel concepute in Project Honolulu. A fost simplificata si gestionarea serviciilor Windows in arhitecturi cu servere mixte.

Containere mai mici si infrastructuri HCI

Editia Windows Server 2019 Standard ajuta dezvoltatorii mai mult decat oricand in modernizarea aplicatiilor preexistente daca acestea functioneaza cu tehnologii container. In acest scop sunt folosite imaginile container de baza Server Core ale sistemului de operare. Imaginile pot fi reduse la o treime din dimensiunea lor actuala. Prin urmare este redusa si durata de descarcare cu aproximativ 72 %. De asemenea, exista asistenta pentru sistemul de containere open-source Kubernetes. Infrastructurile hiperconvergente (HCI) sunt cunoscute inca din editia Windows Server 2016 si din programul Windows Server Software-Defined. Solutiile HCI preconfigurate sunt utile si in Windows Server 2019. Acestea servesc la indeplinirea cerintelor de calcul si de stocare si sunt simplu de implementat si de scalat. De asemenea, acestea pot fi administrate prin Project Honolulu, ceea ce contribuie in mod considerabil la simplificarea lucrului cotidian cu implementarile HCI. 

Windows Server 2019 extinde performanta si fiabilitatea 

Utilizarea ca server gazda pentru sesiuni desktop la distanta (RDSH) este, de asemenea, posibila. In acest mod, programele bazate pe Windows sau intregul desktop pot fi partajate intre utilizatori daca acestea ruleaza pe serverul gazda. Interesante sunt si noile functii de gestionare a stocarii. Serviciile de migrare a stocarii (SMS) permit in special actualizarea vechilor servere de fisiere la versiunea 2019. In acest mod sunt preluate date, drepturi de acces si setari. Migrarea stocarii transfera identitatea vechiului server pe unul nou, astfel incat computerul anterior sa poata fi deconectat de la retea. Instrumentul necesar este inclus in instrumentele Honolulu. In plus, editia Windows Server 2019 Standard pune la dispozitie caracteristica Storage Replica. Aceasta era deja inclusa in editia DataCenter din Windows Server 2016 si serveste la replicarea bazata pe blocuri a volumelor intre servere si clustere. Suplimentar, Windows Server 2019 vine cu o interfata grafica care a lipsit unor utilizatori in versiunea 2016.

KDY057

Detalii specifice

5 alte produse in categorie

Licenta Electronica...

2.650,00 lei
Cumpara acum si economisesti

Microsoft Windows Server 2016 Datacenter, RETAIL, 32/64 bit, Toate limbile, Licenta...

Licenta Electronica...

350,00 lei
Cumpara acum si economisesti

Microsoft Windows 10 Pro, RETAIL, 32/64 bit, Toate limbile, Licenta Electronica

Licenta Electronica...

1.150,00 lei
Cumpara acum si economisesti

Microsoft Windows Server 2016 Standard, RETAIL, 32/64 bit, Toate limbile, Licenta...

Licenta Electronica...

3.550,00 lei
Cumpara acum si economisesti

Microsoft Windows Server 2019 Datacenter, RETAIL, 32/64 bit, Toate limbile, Licenta...

Licenta Electronica...

250,00 lei
Cumpara acum si economisesti

Microsoft Windows 10 Home, RETAIL, 32/64 bit, Toate limbile, Licenta Electronica