zoom_in

Licenta electronica Microsoft Office 2019 Home and Business

880,00 lei
Fara TVA

Microsoft Office 2019 Home and Business, 32/64 bit, Toate limbile, Licenta electronica pentru Mac

Cantitate
check Disponibil

Acest produs poate fi utilizat atat de PERSOANE FIZICE cat si de PERSOANE JURIDICE sau REVANZARE!

Se ofera FACTURA FISCALA conform legii.

Microsoft Office 2019 Home and Business, 32/64 bit, Toate limbile, Licenta electronica pentru Mac.

- Garantie 12 luni

- Valabilitate pe viata

- Retail (varianta comerciala)

- Activarea se poate face oricand

- Fara restrictii

- Activare pe pagina oficiala Microsoft

- Descarcare de pe pagina oficiala Microsoft

Office 2019 Home and Business (Mac)

Noul MS Office are un aspect modern, intuitiv, noi instrumente de scris, tipuri de date, instrumente de traducere si editare, grafica de miscare si multe alte caracteristici care va vor permite sa va modelati documentele, foile de calcul si prezentarile asa cum doriti, intr-un timp mai scurt decat inainte. Sabloanele si instrumentele automate ale Word, graficele noi din Excel, utilizarea la distanta a aplicatiei Powerpoint sau functia Focused Inbox a Outlook vor imbunatati in mod semnificativ munca dvs. atat acasa, cat si la birou.

Word 2019 ofera o gama larga de noi caracteristici, sabloane si unelte pentru a crea documente bine structurate. Tehnologia imbunatatita pentru a detecta erorile de ortografie si gramatica si instrumentul Microsoft Translator vor oferi un suport excelent pentru scrisul dvs., astfel incat documentele sa aiba intotdeauna un aspect ingrijit, indiferent de limba in care scrieti. Puteti, de asemenea, crea si edita ecuatii complicate de matematica, cu noua caracteristica de sintaxa matematica LaTeX si sa le incorporati perfect in documentele dvs.!

 

Excel 2019 va ajuta sa gestionati cu usurinta diferite tipuri si cantitati de date. Creati foi de calcul din sabloane si utilizati aplicatia pentru a va transforma datele in documente captivante. Excel 2019 include noi caracteristici atractive cum ar fi: o harta a diagramei pentru a compara valori si a afisa categorii in diferite regiuni geografice, grafica vectoriala scalabila, diagrame pentru a arata valori pe mai multe etape ale unui proces, ecuatii de tip Ink pentru includerea unor ecuatii matematice complexe si chiar mai mult!

Utilizati PowerPoint 2019 pentru a va prezenta fotografiile, ideile de afaceri, planurile sau rapoartele intr-o maniera profesionala si foarte atractiva. Creati-va povestea si ideile cu design frumos, animatii bogate, PowerPoint Morph, miscare cinematografica sau modele 3D si pictograme care va vor impresiona atat prietenii, cat si partenerii de afaceri. In plus, noua caracteristica PowerPoint Zoom introduce o povestire non-liniara - acum puteti crea diapozitive interactive sumare care vor oferi prezentarilor un aspect proaspat si modern!

OneNote este o aplicatie pentru efectuarea de note in format digital, care va acoperi toate nevoile dvs.! Va ajuta sa va organizati usor insemnarile - de la retete culinare pana la intalniri de afaceri. Puteti sa faceti liste de lucru bine organizate, sa desenati si sa va schitati ideile sau sa utilizati clipuri de pe web. Aceasta versiune noua, denumita OneNote for Windows 10, include suportul Ink-to-Text care va transforma cuvintele dvs. scrise in text tiparit si, de asemenea, va puteti bucura de o mai buna sincronizare intre dispozitivele conectate!

 

Outlook 2019 este cel mai bun instrument de gestionare si urmarire pentru e-mailuri, contacte, sarcini si calendare personale si de grup. Ofera atat caracteristici traditionale, complexe, cat si caracteristici noi, care va vor face munca mai eficienta. Una dintre noutati este  functia Focused Inbox, care separa casuta postala in fila Focused, care include cele mai importante e-mailuri si fila Altele, unde puteti accesa cu usurinta mesajele care nu sunt foarte importante. De asemenea, puteti sa vizualizati raspunsurile celorlati la o solicitare de intalnire, sa utilizati comenzi "@" pentru a eticheta persoane in e-mailuri sau sa alegeti un timp care sa potrivit pentru toata lumea si sa programati intalniri in functie de  fusurile orare.

KDY062

Detalii specifice

5 alte produse in categorie

Licenta electronica...

2.500,00 lei
Cumpara acum si economisesti

Microsoft Project Professional 2019, 32/64 bit, Toate limbile, Licenta electronica pentru...

Licenta electronica...

915,00 lei
Cumpara acum si economisesti

Microsoft Office 2019 Professional Plus, 32/64 bit, Toate limbile, Licenta electronica -...

Licenta electronica...

575,00 lei
Cumpara acum si economisesti

Microsoft Office 2016 Home and Business, 32/64 bit, Toate limbile, Licenta electronica pentru...

Licenta electronica...

1.500,00 lei
Cumpara acum si economisesti

Microsoft Visio Professional 2019, 32/64 bit, Toate limbile, Licenta electronica pentru...

Licenta electronica...

525,00 lei
Cumpara acum si economisesti

Microsoft Office 2016 Home and Student, 32/64 bit, Toate limbile, Licenta electronica pentru...