zoom_in

Sursa UPS 600VA / 360W

425,00 lei
Fara TVA

Sursa UPS 600VA / 360W, sistem inteligent de monitorizare / control si diagnostic

Cantitate
check Disponibil

Sursa UPS 600VA / 360W PNI-SCP 600VA este un dispozitiv electric ce mentine valori relativ constante ale tensiunii electrice pe un element de circuit. Tensiunea de intrare poate varia intre 145 si 290V, insa tensiunea de iesire va fi de 230V cu o precizie de stabilizare de ±2% (invertor), 195VAC-245VAC (AVR).

Majoritatea obiectelor dintr-o locuinta sunt dependente de energia electrica. Daca tensiunea electrica are variatii, multe dintre echipamentele electrice si electrocasnice nu vor functiona la parametri normali sau se vor defecta in lipsa unui stabilizator de tensiune. De aceea, un astfel de aparat este recomandat pentru a le proteja. Un stabilizator de tensiune ideal este cel care asigura la iesire o tensiune independenta de cea de intrare, de curentul de sarcina sau de temperatura.

Protectie la supraincarcare si scurtcircuit

SilverCloud SafePC 650AVR este dotat cu un sistem inteligent pentru protectie in cazul supraincarcarii, descarcarii excesive, scurtcircuit sau supraincalzire.

AVR - Stabilizare tensiune de iesire

Dispozitivul are integrat si un stabilizator de tensiune pe iesire, functie ce ofera un voltaj cat mai corect si apropiat de cel necesar alimentarii echipamentelor electrice si electronice din caminul dumneavoastra.

Comunicare / Monitorizare USB-PC

UPS-ul SilverCloud SafePC 650AVR este dotat cu un sistem inteligent de monitorizare / control si diagnostic al parametrilor tehnici, ce poate fi urmarit de pe un PC / laptop cu ajutorul conexiunii si cablului USB  disponibile in colet. Odata conectat la un PC / laptop cu acces la internet, puteti urmari parametrii de functionare ai UPS-ului de la distanta, prin internet, cu ajutorul unor aplicatii cum este TeamViewer. 

Ecran LCD si meniu inteligent

UPS-ul va avertizeaza vizual si sonor in cazul unui nivel scazut al bateriei, in cazul trecerii la alimentarea de pe baterie sau in cazul supraincarcarii. Ecranul LCD va permite monitorizarea starii de functionare a dispozitivului, vizualizarea nivelului bateriei si a avertizarilor.

Conexiuni disponibile

UPS-ul SafePC 650AVR dispune de 2 iesiri de tip schuko pentru alimentarea dispozitivelor electronice la 230V, de 2 intrari / iesiri pentru protectia liniei de telefonie fixa si de conector USB pentru monitorizare/diagnosticare sistem pe PC / laptop.

Specificatii tehnice

Model: PNI-SCP 600VA

Tensiune iesire (V): invertor: 230VAC(+/-2% RMS); AVR: 195VAC-245VAC

Afisaj: da

Frecventa (Hz): 50

Timp de incarcare (h): 12

Putere (VA): 600

Putere (W): 360

Protectie la supraincarcare: da

Protectie la supraincalzire: Da

Nivel zgomot (dB): sub 45

Temperatura de lucru (grade C): intre 0 si 45

Umiditate de operare (%): intre 10 si 90% RH fara condens

Tensiune de alimentare (V): 145 - 290 VAC

Baterie: cu plumb acid 12V/7Ah

Pachetul include: unitate UPS, cablu alimentare, manual de utilizare, CD software, cablu monitorizare (USB)

Alte caracteristici: software monitorizare PC, protectie linie telefonie fixa, alerta baterie descarcata / supraincarcata, autodeconectare baterie scazuta/supraincarcata,  2 x prize schuko

KDMY1051288

Detalii specifice

3 alte produse in categorie